Manchester City tugitala sai kohtuniku sõimamise eest süüdistuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Barry.
Gareth Barry. Foto: SCANPIX

inglismaa jalgpalliliit esitas süüdistuse meistermeeskonna Manchester City keskpoolkaitsjale Gareth Barryle, kes sõimas pärast dramaatilist kaotust linnarivaalile Unitedile kohtunikku.

Barry solvangute sihtmärgiks olid üks joonekohtunikest ja neljas kohtunik. Kurioosne on siinkohal see, et neljandaks kohtunikuks oli antud mängul Mark Clattenburg, kes vabanes alles hiljuti ise rassismisüüdistusest.

Barry pahameel oli seotud nii Unitedi võiduvärava toonud karistuslöögi määramise kui ka tema enda vastu lõpuminutitel vilistatud veaga. Kui alaliit Barry süüdi mõistab ja teda mängukeeluga karistab, on City jaoks tegu märkimisväärse kaotusega, sest keskväljamootor Barry on City viimasest 17 mängust 15s kuulunud algkoosseisu. Pärast 2:3 kaotust Unitedile on City tabelis jätkuvalt teisel kohal, kuid jääb liidritest maha kuue punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles