Arsenali staarid said karikasarjas ülipiinliku kaotuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Arsenali kaitsja Per Mertesacker (keskel) pärast kaotust Bradford Cityle.
Pettunud Arsenali kaitsja Per Mertesacker (keskel) pärast kaotust Bradford Cityle. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskond pidi eile toimunud Inglismaa liigakarika veerandfinaalis võtma vastu piinliku kaotuse tugevuselt neljandas liigas mängivalt Bradford City meeskonnalt. Normaalajal ja lisaajal lepiti viigiseisuga ning võitja selgus penaltiseeria järel, kus tugevamat närvi näitasid Bradfordi mehed.

Kodustaadionil mänginud Bradford asus kohtumist 16. minutil Garry Thomsoni tabamusest juhtima. Arsenal jõudis viigini alles kaks minutit enne normaalaja lõppu, kui täpne oli Thomas Vermaelen.

Seejärel enam väravaid ei nähtud ning poolfinalisti selgitas penaltiseeria. Bradford alustas hästi ning asus 2:0 juhtima, sest Arsenali kaks esimest lööjat (Santi Cazorla ja Marouane Chamakh) eksisid. Seejärel ei pidanud ka Bradfordi meestel enam närv vastu ning 3:2 seisul oli kaptenipaela kandnud Arsenali kaitsetalal Vermaelenil võimalus seeria seis viigistada, kuid mees eksis. See tähendas, et Bradford oli võtnud ühe oma kõigi aegade vägevaima võidu.

Arsenal mängis peaaegu oma parimas koosseisus, sest liigakarikas oli nende jaoks üks väheseid reaalseid võimalusi üle pika aja taas karikani jõuda.

Bradford hoiab hetkel Inglismaa tugevuselt neljandas liigas neljandat kohta. Arsenal on kõrgliigas seitsmes.

Teisena jõudis eile poolfinaali Aston Villa, kes alistas 4:1 Norwichi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles