Algavad talvised jäärajavõistlused

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralliauto jäärajal
Ralliauto jäärajal Foto: Ants Liigus

Eestimaal võimust võtnud talvised olud on kujundamas häid tingimusi talvisteks võidusõitudeks. Nii ongi juba selle aasta lõpus, peale jõulupühi, võimalus oma oskused proovile panna Piiroja Karikas sarja esimesel etapil, mis sõidetakse 29. detsembril Põltsamaa lähedal Piiroja rallikrossirajal.

Uue aasta alguses sõidetakse 5. jaanuaril Misso rajal Kolme Kandi Karikas sarja esimene etapp. Eesti jäärajasõidu karikasarja esimene etapp sõidetakse 26. jaanuaril Rannakülas ja kuni märtsikuu alguseni on hetkel kalendrisse kantud 12 erinevat jääraja võistlust.

Oodatud on nii EAL tehnilist kaart omavad autod, kui ka tänavasõidu autod, mis on heaks võimaluseks kõigile, kellel soov jäärada turvalises keskkonnas proovida. Eesti jääraja karikasarja üldjuhendi kohaselt ei pea autod omama Autoregistri numbrimärke ega omama tehnilist ülevaatust ja kehtivat liikluskindlustust. V.a juhul, kui see on nõutud võistlusjuhendis.

Lisainfot leiate Eesti Autospordiliidu kodulehe vastavalt alamlehelt www.autosport.ee/rk, kus on üleval nii juhendid, kalendrid kui ka registreerumine. Loodame, et korralik talv Eestimaal jätkub ja kutsume kõiki huvilisi oma oskusi jäärajal proovile panema. 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles