Õuekallas vedas Beauvais Oise play-off’i

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Õuekallas
Kristjan Õuekallas Foto: Toomas Huik
Kristjan Õuekallase parim mäng Beauvais Oise ridades aitas tema koduklubil säilitada Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistlustel seitsmenda koha ja kindlustada pääsme veerandfinaali.

Õuekallas tõi võõrsil Tourcoing VB Lille Metropole'ist 3:1 (31:29, 26:24, 14:25, 25:22) jagu saanud Beauvais Oise resultatiivseimana 19 punkti, lüües 33 tõstest maha 17 ning lisades ühe bloki ja ässa. Kuna võitjate diagonaalründaja Pavel Bartik oli hüppeliigese vigastuse tõttu audis, sai Õuekallas harvanähtavalt suure koormuse, kirjutab volley.ee.

«Bartikit asendanud Portugali temporündajal Eden De Sousa Sequeiral polnud parim päev ja keegi pidi pallid maha lööma,» lausus Õuekallas.

Beauvais Oise läheb veerandfinaalis vastamisi tabeli teise Pariisi Volleyga, kellele põhiturniiril 0:3 ja 1:3 alla jäädi. Beauvais Oisele lisab enesekindlust teadmine, et neli viimast mängu kaotanud tiitlikaitsjal pole mitme põhimehe vigastuse tõttu parimad päevad.

Rennes'i Volley (Sten Esna, Ardo Kreek, Pavel Kružajev) alistas viimases voorus võõrsil autsaideri Saint-Brieuc Côtes d'Armori 3:0 (25:23, 26:24, 25:23) ja lõpetas hooaja 11. positsioonil. Kõik kolm Eesti võrkpallurit tegid kaasa tervekohtumise. Kružajev lõi 24st tõstest maha 16, Kreek aga 12st pallist kaheksa ning lisas ühe bloki.

Huvitava vahepala pakkus kohtumine Arago de Sete – AS Cannes, kus võõrustaja võitis kolmanda geimi 42:40.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles