Tallinna ralli toimub majanduskriisist hoolimata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak eelmisel aastal Tallinna rallil
Ott Tänak eelmisel aastal Tallinna rallil Foto: Karli Saul
1. - 2. mail sõidetakse järjekordne Tallinna ralli, mis on ka Eesti meistrivõistluste II etapp, Eesti karikavõistluste II etapp ja Eesti II liiga karikavõistluste III etapp.

Ralli peakorraldaja Toomas Ristlaane sõnul oli ralli korraldamine küsimärgi all ja lõplik otsus võeti vastu olukorda tõsiselt kaaludes.

«Majandusolukord on täpselt sealmaal, et tänavuse ralliaasta peale mõeldes tuleb meil kõvasti pingutada, et võistlused heal tasemel korraldatud saaks. Autoralli pole selline spordiala, kus võid järeleandmisi teha. Tuleb tagada turvalisus, järgida kehtestatud norme ja liikluskorraldust. Kõik see on mahukas ja rahaliselt kallis lõbu. Tänase päeva seisuga on registreerinud vaid 35 ralliekipaaži, eelmisel aastal samal ajaga oli kirja pannud 100 võistkonda,» rääkis Ristlaan.

Sel aastal sõidetakse suurem osa kiiruskatseid Pärnumaa teedel. Tallinna lähiümbruses on käänulisi teid aastatega vähemaks jäänud ning klassikaks kujunenud Vaimõisa kiiruskatset ei saa organiseerida tee remondi tõttu.

Võistluste kaks esimest kiiruskatset sõidetakse siiski traditsiooniliselt Tallinnas ja seda siis Tallinna lauluväljakul. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles