Sten Esna: vaevalt, et Rennes’i Volley’s jätkan

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Esna
Sten Esna Foto: volley.ee
Prantsuse võrkpalliklubis Rennes'i Volley’s kolmanda hooaja lõpetanud libero Sten Esna hakkab sügiseks uut klubi otsima.

«Tahan rohkem mängida, vaevalt siin jätkan,» lausus Esna volley.ee’le.

Sel hooajal pisut rohkem kui pooltes kohtumistes kaasa teinud Esna pidi senisest rohkem mänguaega loovutama meeskonna juhendaja Boriss Grebennikovi pojale Jeniale. Peatreener vahetas alates hooaja keskpaigast liberot iga kahe mängu tagant.

Rennes'i Volley hooaeg kulges vastuoluliselt – karikavõistlustel jõuti nelja parema hulka, kuid meistrivõistlustel lepiti tagasihoidliku 11. kohaga.

«Hooaja esimese poolega ei saa kuidagi rahule jääda, viimased kuud olid aga päris head,» ütles Esna. «Play-off'ist ei jäänud palju puudu. Algus oli raske – esiteks langes Kristjan Sikaste vigastusega välja ja seejärel olid mitmed mängijad traumadega audis. Play-off'ist välja jäämine jääb kripeldama, kuid selle jaoks pidanuksime hooaega paremini alustama.»

Siiski ei nimeta 26-aastane ja 187 cm pikkune Pärnust pärit sportlane hooaega paigaltammumiseks. «Loomulikult tahtnuksin rohkem mängida, kuid võitlus treeneri pojaga pani mind ka rohkem pingutama. Vorm ja enesetunne on väga hea. Lihtsalt mänguaega võinuks rohkem olla,» rääkis Esna.

Vähetõenäoline on ka Boriss Grebennikoviga mitte just kõige paremates suhetes oleva diagonaalründaja Pavel Kružajevi Rennes'i Volleys jätkamine. Volley.ee andmetel on tema teenete vastu huvi tundnud teised Prantsuse klubid.

Jaanuaris Rennes'i Volleyga liitunud Kreegi jätkamisest on Grebennikov aga huvitatud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles