Tobreluts ja Lessing pääsesid Pokljukas jälitussõitu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tobreluts
Indrek Tobreluts Foto: Nordic Focus

Laskesuusatamise hooaja kolmandal MK-etapil Pokljukas Eesti mehed 10 km sprindis MK-punkte ei teeninud, küll aga jõudsid Indrek Tobreluts ja Roland Lessing jälitussõitu.

Tobreluts eksis täna püstitiirus ühel lasul ja lõpetas 44. kohaga, kaotades võitjale 1.49,1. Kohe tema järel sai 45. koha Roland Lessing, kes tegi mõlemas tiirus ühe möödalasu ja kaotas võitjale 1.50,8. Daniil Steptšenko tabas esimesed üheksa märki, kuid eksis püstitiirus viimasel lasul ja lõpetas 66. kohaga, kaotust võitjale kogunes 2.44,0.

Teise järjestikuse etapivõidu sai kodupubliku rõõmuks Sloveeniat esindav Jakov Fak, kes läbis täna mõlemad tiirud eksimatult ja lõpetas ajaga 24.41,7, edestades ühel trahviringil käinud norralast Emil Hegle Svendsenit vaid 0,8 sekundiga. Kolmanda koha sai samuti kõik märgid tabanud MK-sarja üldliider Martin Fourcade, kes kaotas Fakile 6,1 sekundiga.

Laupäevasesse jälitussõitu pääses 60 paremat.

Sõidu käik:

Daniil Steptšeno läbis lamadestiiru eksimusteta, kuid püstitiiru järel pidi ta minema ühele trahviringile ning on hetkel finišis 76 lõpetanu seas 58. kohal.

Roland Lessing eksis mõlemas tiirus korra ja on praegu finišis 40. kohal. Liider on praegu kodupubliku rõõmuks Sloveeniat esindav Jakov Fak, kes tegutses täna lasketiirudes eksimatult ja edestas vaid 0,8 sekundiga Emil Hegle Svendsenit, kes käis ühel trahviringil.

Indrek Tobreluts startis rajale eelviimasena, esimeses tiirus tabas ta kõik märgid. Viimases tiirus eksis Tobreluts ühel lasul. Tobreluts finišeeris täpselt Lessingu ees, 44. kohal.

Enne starti:

Eestlasi on stardis kolm – numbri all 10 läheb rajale sel hooajal seni ainsa Eesti meeslaskesuusatajana punktikohale jõudnud Daniil Steptšenko, Roland Lessingu stardinumber on 61 ning 103 ülesantu seast eelviimasena ehk numbri all 102 stardib Indrek Tobreluts.

Tänase sõidu 60 paremat pääsevad laupäevasesse jälitussõitu, MK-punkte teenivad 40 paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles