Aljand diskvalifitseeriti, Degtjarjov ujus isikliku rekordi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Aljand.
Martti Aljand. Foto: Liis Treimann / Postimees

Istnmbulis toimuvatel ujumise lühiraja maailmameistrivõistlustel olid täna esimeste eestlastena võistlustules Martti Aljand ja Pjotr Degtjarjov, kuid kumbki mees 50 meetri liblikujumises poolfinaali ei pääsenud.

Martti Aljand diskvalifitseeriti ning tulemust kirja ei saanud ning Degtjarjov sai 24,65ga 46. koha. See oli ühtlasi ka eestlase isiklikuks rekordiks. Parima aja ujunud Nicholas Santosele kaotas ta 2,25 sekundiga. Aljand ujus lubatust pikema vahemaa vee all ning sellise rikkumisega kaasnes disklahv.

Pavel Narõškin 200 meetri kompleksujumises täna starti ei tulnud. Naiste 200 meetri seliliujumises pidi esialgse kava kohaselt täna startima ka Kätlin Sepp, kuid ka tema ei võistelnud.

Õhtul on aga meie ootused kõrged, sest naiste 50 meetri liblikujumise finaalis teeb kaasa Triin Aljand. Võistlus algab kell 19.43.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles