Kuno Tehva: Litmaneni liitumise võimalused on 50:50

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari Litmanen.
Jari Litmanen. Foto: SCANPIX

Pikalt on spekuleeritud, et kas legendaarne Soome jalgpallur Jari Litmanen tuleb karjääri lõpetama Nõmme Kalju meeskonda. Äsja levis Soome meedias info, mille kohaselt on Litmanen pigem Kaljuga liitumas.

Meeskonna juht Kuno Tehva rääkis Linnalehele, et võimalused on tõesti olemas. «Kui tal uusi võimalusi ei lisandu, siis võiks protsent olla 50:50,» viitas ta sellele, et Litmanen valib kahe meeskonna, Nõmme Kalju ja HJK vahel.

«Midagi väga konkreetset hetkel Litmaneniga kokku lepitud ei ole. Aga pole ju saladus, et meil on Jariga head suhted ja sellelt pinnalt oleme tõepoolest arutanud tema võimalikku liitumist Kaljuga,» rääkis valitsevate Eesti meistrite president. «Võimalik, et Tallinnas elamispinda omavat Litmaneni paeluks võimalus koguda auhinnakollektsiooni Meistrite liiga võidu ning Hollandi ja Soome meistri tiitlite kõrvale ka Eesti meistri tiitel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles