Rain Karlson võitles end poksi U22 EMil medalile

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Karlson.
Rain Karlson. Foto: Triin Mansberg

Rain Karlson näitas poksi U22 EMil Kaliningradis kindlat kätt, võites veerandfinaalis leedulast Rokas Mišauškast punktidega 12:7 ja tagas vähemalt pronksmedali.

Esimeses raundis 3:2 juhtima asunud Karlson lisas teises raundis hoogu ning kasvatas punktide vahe 9:5-le. Ka viimane raund lõppes punktidega 3:2. Tugeva esindusega Leedu koondisele oli see esimeseks kaotuseks kogu turniiril. Võiduga tagas Karlson endale vähemalt pronksmedali.

Poolfinaalis on Karlsoni vastaseks Ukraina poksija Gevorg Manukjan, kes võitis veerandfinaalis iirlast teises raundis nokaudiga.

Keskkaalus -75 kg alistas Deniss Kormilin esimeses ringis Slovakkia poksija Aljaž Venko 10:7 punktidega, kuid kaotas teises ringis iirlasele Jason Quigleile 19:7.

U22 ehk Olympic Hopes (olümpialootused) Euroopa meistrivõistluseid korraldatakse tänavu esimest korda Kaliningradis kuni 22-aastastele poksijatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles