Viljandi Metall võttis 1:2 kaotusseisust magusa võidu

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi mängijad.
Viljandi mängijad. Foto: sportiv.ee

Viljandi Metall saavutas Soome-Eesti võrkpalli ühisliigas hooaja kolmanda võidu, kui võõrsil peetud mängus võeti 1:2 kaotusseisust raske 3:2 võit turniiritabelis vahetult eespool oleva Pislaploki naiskonna üle.

Maarja Kerner ja Merilin Salben panustasid Viljandi võitu vastavalt 22 ja 19 punkti, Kristel Moor lisas 17 punkti (sealhulgas 7 serviässa). Ameerika Ühendriikide võrkpallur Kelsey Black kogus üleplatsimängijana Pislaploki poolel 29 silma, vahendab volley.ee.

Viljandlannad tegid hea mängu servijoone taga, kui koguni 17 punkti tuli otse pallingust. Vastuvõtt kujunes Metallil vastasest paremaks (42%-38%), samuti oldi võõrustajatest üle rünnakul (38%-37%). Blokis jäi 12:8 peale Pislaploki.

Eesti parim naiskond lisas tänase võiduga turniiritabelisse kaks punkti, mis tõstab koguskoori kaheksani. Samapalju punkte on ühe vähempeetud mängu juures kirjas ka Pislaplokil. Viljandi Metalli järgmine mäng Soome-Eesti ühisliigas toimub 12. jaanuaril, kui võõrsil kohtutakse LiigaEuraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles