Joel Lindpere võitis Praha pokkeriturniiril üle 13 000 euro

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere Praha pokkeriturniiril.
Joel Lindpere Praha pokkeriturniiril. Foto: kihlvedu.ee

New York Red Bullsi ja Eesti jalgpallikoondise ridadesse kuuluv Joel Lindpere lõpetas laupäeval Tšehhis 590 mängijaga pokkeriturniiri 8. kohaga, mis tõi talle sisse 13 570 eurot.

Klubimängudest puhkusel olev ja muidu valdavalt vaid sõpradega pokkerit mängiv Lindpere osales Prahas oma esimesel rahvusvahelisel turniiril.

«Seadsin enda esimese suurturniiri algseks eesmärgiks jõuda teise võistluspäeva, mis sai kuhjaga ületatud,» märkis Lindpere, kes jõudis võistlusel üheksa edukama seas lausa neljandasse võistluspäeva ehk finaallauda. «Sportlane jääb sportlaseks igal alal - silme ees on sihiks alati võit.»

Kui turniiri parima eestlasena jäi Lindpere saagiks kaheksanda koha eest 13 570 eurot, siis esikoha saavutanud inglane Matt Adams teenis 106 200 eurot. Auhinnalisele kohale jõudsid turniiril eestlastest ka Lardo Leheste ja Rudi Reinkort, kes teenisid vastavalt 11. koha eest 7 374 ja 56. koha eest 2 655 eurot. Mullu võitis samal turniiril esikoha ja 80 000 eurot eestlane Raigo Aasmaa.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles