Ratas: tunnen tõsiselt endale langenud vastutust

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasel Eesti Korvpalliliidu üldkogul valiti alaliidule uus president, valituks osutus Jüri Ratas, kes kogus 49 häält, Atso Matsalu sai 23 häält.
Tänasel Eesti Korvpalliliidu üldkogul valiti alaliidule uus president, valituks osutus Jüri Ratas, kes kogus 49 häält, Atso Matsalu sai 23 häält. Foto: Toomas Huik

Eesti Korvpalliliit sai täna uue presidendi, kui ametist lahkunud Peep Aaviksoo asemel osutus valituks Jüri Ratas. Hääletamisel kogus Ratas 49 ja tema vastaskandidaat Atso Matsalu 23 häält.

«Tulemus on hea, kuid ma ei loodanud, et häälte vahe võib kujuneda nii suureks. Tunnen tõsiselt endale langenud vastutust. Loodan, et korvpall on Eestis ka edaspidi armastatud spordiala,» sõnas Ratas, kes loodab, et tema juhtimise ajal suudetakse teha mitmeski vallas samm edasi. «Loodan, et sportlased suudavad näidata paremaid tulemusi. Järelkasvu silmas pidades tuleks korvpall viia ka lasteaedadesse.»

Lisaks pääsesid juhatusse kõik Ratase poolt esitatud kandidaadid. Juhatuse liikmed: Henri Ausmaa, Heino Enden, Remo Holsmer, Priit Kaasik, Gerd Kiili, Kalvi Kõva, Kaarel Loigu, Janne Rits, Jaak Salumets, Ott Lumi, Kristjan Rahu, Priit Sarapuu, Tanel Suslov ja Ivar Vendelin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles