NBA: Rockets tümitas Lini naasmismängus New York Knicksi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Lin (palliga) naasis New Yorki võidukalt.
Jeremy Lin (palliga) naasis New Yorki võidukalt. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA naasis eelmise hooaja sensatsioon Jeremy Lin esmakordselt New York Knicksi kodusaali Madison Square Gardenisse ja aitas uue koduklubi Houston Rocketsi 109:96 võiduni.

Lini arvele jäi 22 punkti ja 8 korvisöötu, James Harden lisas 28 punkti ja võttis 10 lauapalli. Ilma vigastatud Carmelo Anthony ja Rasheed Wallace'ita mänginud Knicks sai seejuures alles hooaja esimese kodukaotuse. Allajäämisest hoolimata idakonverentsi liidrikohal jätkava kodumeeskonna parimaks kerkis 29 punktiga Chris Copeland, J.R. Smith lisas 17 silma. Tyson Chandler võttis 18 lauapalli.

Läänekonverentsis püsivad võidusoonel liidrid Oklahoma City Thunder ja Los Angeles Clippers. Thunder sai 11. järjestikuse võidu, alistades konverentsi kolmanda meeskonna San Antonio Spursi 107:93. Võimsa mängu tegi Serge Ibaka, kelle arvele jäi 25 punkti, 17 lauapalli ja kolm blokki. Russell Westbrook lisas 22 punkti ja 9 korvisöötu, Kevin Martin viskas 20 ja Kevin Durant 19 punkti. Spursi parimad olid võrdselt 14 punktiga Nando de Colo ja Tony Parker.

Clippers on löömatu juba kümme mängu järjest, viimati saadi võõrsil 88:76 jagu Detroit Pistonsist. Blake Griffin ja Jamal Crawford kogusid 15, Chris Paul lisas 14 punktile ka 7 korvisöötu. Pistonsi parim oli 16 silmaga Brandon Knight.

Tulemused:

Orlando Magic - Minnesota Timberwolves 102:93

New York Knicks - Houston Rockets 96:109

Detroit Pistons - Los Angeles Clippers 76:88

Memphis Grizzlies - Chicago Bulls 80:71

Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs 107:93

Phoenix Suns - Sacramento Kings 101:90

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles