Kevin Garnett ei pääse veel tükk aega tagasi mänguplatsile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boston Celticsi Kevin Garnett.
Boston Celticsi Kevin Garnett. Foto: Reuters / Scanpix

NBA korvpalliliiga mulluse meistri Boston Celticsi ääremängija Kevin Garnett lootis play-off mängudeks paraneda, kuid meeskonna peatreener Doc Rivers teatas, et mees pole kaugeltki veel valmis mängima.

Tähtmängija on põlvevigastuse tõttu jäänud kõrvale suuremast osast kohtumistest viimase kahe kuu jooksul. Nüüd paistab, et Garnett ei pääse platsile veel niipea, vahendab Boston Herald.

«Ma ei näe, et see oleks võimalik. Lihtsalt ei näe,» teatas Rivers. «Ma läksin täiesti närvi, kuna vaatasin teda enne liikumas ja see näis suurepärane. Kuid pärast tänast, pole mingit võimalust, et ta saab mängida.»

«Ütlesin talle täna. See ei tähenda, et ta ei saa enam ravi ja paraneda, kuid hetkel pole mingit võimalust, et ta saaks mängida,» jätkas treener. «See mees on võitleja ja ta üritab seda varjata, kuid pärast 20 minutit jooksmist, lihtsalt pole võimalust... Sellega saadan meie meestele sõnumi, et pole kedagi oodata ja see aitab ehk meid sellisel juhul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles