Legendaarne Lendl: Murray on platsil liiga pehme

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivan Lendl (paremal) ja Andy Murray.
Ivan Lendl (paremal) ja Andy Murray. Foto: SCANPIX

Andy Murray treener Ivan Lendl avaldas arvamust, et tema hoolealune kipub väljakul liiga leebelt käituma.

Briti esireket, tänavune US Openi võitja ja olümpiakuld Murray treenib hetkel uueks hooajaks Miamis ja tema trenni vaadanud Lendl lausus The Timesile otsesõnu, et  Murray peab vintskemaks muutuma. «Minu arust on Andy vahel liiga kena. Mängida saab ainult nii, nagu sa trenni teed – ei ole võimalik, et treenid ühtemoodi, aga võistled teises stiilis. Vähemalt minu arust mitte,» lausus Lendl

Ise halastamatu stiili poolest tuntud Lendl kinnitas samas, et Murray teab, mida temalt tahetakse. «Kui mina mängisin, pidin alati palli maha lööma. Olgu siis platsi nurka või teise mehe munadesse, aga kuskile tuli see lüüa.»

Lisaks märkis Lendl, et vihkab treeneritöö juures üle kõige reisimist, aga on valmis selle alla neelama, kuni Murray võidab. «Kas ma vihkan midagi? Igatahes. Vihkan reisimist. Kuid sellel on oma plussid ja miinused. Vahel tuleb leppida sellega, mis sulle ei meeldi, et osata tajuda neid asju, mis sulle meeldivad – näiteks võitmist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles