Varrak: Tarvas ongi meist parem meeskond

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak Foto: Sille Annuk

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Alar Varrak tõdes pärast Eesti karikavõistluste poolfinaalis Rakvere Tarvalt saadud 91:101 kaotust, et ilmselt ongi Tarvas parem meeskond kui Kalev/Cramo.

Tarva võidu muudab eriliseks asjaolu, et sisuliselt mängiti viie ja poole mehega – nende korvialune jõud Renato Lindmets teenis viie minutiga viis viga ja nii ei jäänud Tarva peatreeneril Andres Sõbral muud üle, kui toppida minutiliste vahetuste kaupa platsile Mihkel Schleicherit. Kalevi peatreener Varrak jagas seevastu mänguaega üheksale mehele. Vaatamata sellele ei suudetud aga Tarvast üle mängida.

«Vastane viskas poolajaga 60 ja terve mänguga üle 100 punkti… sellele pole mingit vabandust,» sõnas Varrak vaikse häälega ning iseloomustas kalevi riietusruumis valitsevat meeleolu sõnadega šokk ja vaikus. «Tulime karikavõistluste finaalturniirile võidu järgi, seepärast ongi nii suur pettumus.»

Varraku sõnul valmistuti Tarva vastu korralikult, kuid platsil ei õnnestunud asjad soovitud kujul. Samas ei osanud ta välja tuua konkreetset patuoinast. «Iga mees eksis mingil hetkel,» nentis ta. «Rünnakul saime ju hakkama, probleemid tekkisid kaitses. Võib-olla on meie probleem pikkuses, nad ei suuda Rakvere mehi võtta. Kõik seisavad kolmese joone taga, aga meie pikad on harjunud olema korvi alla ja abistama. Ühisliigas sellist stiili ei kohta.»

Varrak lisas, et kui tal lastakse Kalevit edasi juhendada, prooviks ta järgmine kord mängida ilma pikkadeta.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles