Kalev/Cramo fännid: saatke McLeod koju

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo mängumees Keith McLeod.
Kalev/Cramo mängumees Keith McLeod. Foto: Mihkel Maripuu

Eile korvpalli karikavõistluste poolfinaalis Rakvere Tarvale kaotanud Kalev/Cramo fännidel on mõõt täis saanud ja nad soovivad, et meeskond saadaks Keith McLeodi minema.

Eile hilisõhtul lõid Kalevi fännid Facebooki lehekülje «Keith Mcleod koju» ning kella 13 seisuga on sellele algatusele oma toetust näidanud 24 inimest.

«Keith McLeod on viimase paari kuu jooksul väga selgelt näidanud, et ta ei viitsi/jõua/taha Kalev/Cramos mängida. See lehekülg on loodud Kalevi toetajatele enda meelsuse näitamiseks, kes usuvad samuti, et selle mehe aeg siin klubis peab kiiresti otsa saama, et sellest hooajast veel midagi päästa oleks,» seisab lehele postitatud üleskutses.

NBA kogemusega McLeod liitus Kaleviga oktoobri alguses. Eilses Tarvale 91:101 kaotatud mängus viibis McLeod väljakul pool tundi ja viskas vaid viis punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles