Vihane Redknapp: mul on klubis terve hulk ülemakstud mängijaid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Queens Park Rangersi peatreener Harry Redknapp.
Queens Park Rangersi peatreener Harry Redknapp. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigaklubi Queens Park Rangersi peatreener Harry Redknapp võttis pärast eilset 0:1 kaotust Newcastle’ile pressikonverentsil teravalt sõna oma mängijate aadressil, nimetades mitut neist ülemakstuks.

«Klubis on palju mehi, kes teenivad selgelt liiga palju võrreldes sellega, mida nad suudavad platsil näidata ja klubile pakkuda. Liiga-liiga palju. Mulle ei meeldi näha, kuidas mängijad klubiomanikel naha üle kõrvade tõmbavad. Agendid on nende pealt kõvasti tulu teeninud,» pahandas Redknapp.

Samuti kinnitas ta, et trahvis suvel Chelseast QPRi siirdunud kaitsjat Jose Bosingwat, kuna portugallane ei soovinud kohtumises Fulhami vastu pingimees olla. «Tegin eelmisel nädalal ühele mängijale trahvi ja ta teenib rohkem kui keegi Tottenhamis palka sai,» võrdles Redknapp olukorda oma eelmise tööandjaga. «Jose ei tahtnud pingil olla ja ei tahtnud vahetusmängija olla, nii et saatsin ta koju. Ta peab maksma kahe nädala palga – 130 000 tuhat naela. Pole kahe nädala eest just halb, mis? Selle eest, et laupäeval üks mäng mängida, ei ole väga vigagi,» ironiseeris Redknapp.

Ühtlasi andis peatreener mõista, et talvise üleminekuakna ajal võib Bosingwa hakata endale uut tööandjat otsima – küsimusele, mis portugallasest edasi saab, vastas Redknapp: «Eks ta saab jaanuaris teada.» QPR vajab talvel hädasti täiendusi, sest hetkel ollakse kõrgliigas 10 punktiga eelviimasel kohal. 18 mängust on meeskond teeninud vaid ühe võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles