Spordikuulsuste jõuluturniiril jäi peale raskejõustiklaste ramm

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Raudsepp
Mikk Raudsepp Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Traditsioonilise spordikuulsuste jõuluturniiri võitsid sel aastal raskejõustiklased Mikk Raudsepp ja Raigo Kuusnõmm, kes olid parimad kahel alal kuuest.

Rakveres peetud võistlusel kasutati esmakordselt individuaalarvestuses asemel paare ning Raudsepp ja Kuusnõmm olid konkurentidest üle minigolfis ja oma distsipliiniline omasemal alal ehk sangpommi surumises, vahendab ERR Sport.

Kokku järgnesid 65 punkti kogunud raskejõustiklastele ujujad (Martti Aljand ja Pjotr Degtarjov, 59 punkti) ja suusatajad (Timo Simonlatser ja Kaarel Nurmsalu, 58).

Ujujad alavõite ei teeninud, kuid suusatajad olid parimad Honda CRV rattavahetuse ülesandes. Joonejooksu võitsid pallurid (Martti Juhkami ja Reimo Tamm), hinge kinnihoidmise sõudjad (Leonid Gulov ja Kaspar Taimsoo) ja rippumise krossisõitjad (Juss Laansoo ja Priit Rätsep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles