Fotod: lesbilised Norra käsipallurid annavad välja käsiraamatu laste saamise kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gro Hammerseng
Gro Hammerseng Foto: SCANPIX

Norra naiskäsipallurid Gro Hammerseng ja Anja Edin said tänavu koos lapse ning nüüd soovivad nad ka teistele lesbidele anda nõu, kuidas lapsi saada. Oma sõnumi paremaks edastamiseks on nad otsustanud välja anda käsiraamatu.

Hammerseng ja Edin on olnud paar alates 2010. aastast ning tänavu sünnitas kunstliku viljastamise teel rasedaks jäänud Hammerseng paari esiklapse Mio. Oktoobris teatasid nad ka kavatsusest abielluda, kirjutab Dagbladet.  

Hammersengi jaoks ei ole raamatu kirjutamises midagi uut, kuna 2009. aastal avaldas ta koos oma toonase elukaaslase Katja Nybergiga raamatu, kus nad tõid päevavalgele oma lesbilised suhted.

Lisaks raamatute kirjutamisele on 32-aastane Hammerseng kõva tegija ka käsipalliväljakutel ning nii krooniti ta 2008. aastal Norra koondises olümpiavõitjaks ja lisaks on tal ette näidata kolm EM-tiitlit. 29-aastane Edin valiti aga hiljuti lõppenud EMil turniiri parimaks mängijaks.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles