Tippspordist loobunud Saue tegi kuldse duubli

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Eveli Saue
Eveli Saue Foto: Kristjan Teedema

Otepääl jätkunud laskesuusatamise Eesti meistrivõistlustel võidutsesid jälitussõitudes eile sprindiski parimad olnud Kauri Kõiv ja Eveli Saue.

Saue eksis tiirus vaid korra, ega lubanud konkurente ohtlikult lähedale. Finišis edestas ta neli möödalasku teinud Kristel Viigipuud 1.19,1. Kolmandana jõudis finišisse juunioride seas võidutsenud Darja Jurlova, kes tegi viis möödalasku ja kaotas Sauele 1.33,0. Päev varem kiireim olnud Johanna Talihärm eksis seekord laskmises koguni seitse korda ja jõudis finišisse Jurlovast üheksa sekundit hiljem. Juunioride seas oli ta teine.

Eile ebaõnnestunult võistelnud Kadri Lehtla täna ei startinud.

Meestest eile Kõivu järel medalitele jõudnud Indrek Tobreluts ja Daniil Steptšenko täna 12,5 km rajale ei läinud ja nii polnud Kõivul neljast trahviringist hoolimata esikoha hoidmisega raskusi. Teisena jõudis finišisse juunioride kullavõitja Kalev Ermits (+2.02,0) ja kolmandana meeste konkurentsis hõbemedali võitnud Martin Remmelg (+2.36,3).

Tagasi üles