Burdakov: kihlveopetturite karistus olgu nii karm, et keegi teine seda enam ei prooviks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Transi president Nikolai Burdakov.
Narva Transi president Nikolai Burdakov. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Taas kihlveoskandaalide keskmesse sattunud Narva Trans jalgpalliklubi president Nikolai Burdakov andis soccernet.ee'le pika ja põhjaliku intervjuu, kus ta avaldab muu hulgas lootust, et kihvleopettuste tõendamisel määrataks patustanud mängijatele väga karmid karistused.

«Kui lõppeb juurdlus ja on olemas selged tõendid, et mingid konkreetsed mängijad osalesid mingites ebaseaduslikes tegevustes, siis me ootame ka karistust. Väga ootan,» sõnas Burdakov.

Burdakov avaldas ka lootust, et uurimise all olevate mängijate süüdimõistmise korral leitakse konkreetsed tõendid, mis nende süüd kinnitaksid. «Sest kui ikkagi on tegu väärteoga, siis tuleks seda ka karistada ja teha seda nii karmilt, et kellelgi teisel ei oleks enam kunagi isu seda uuesti proovida. Omal ajal, 2010. aastal kirjutasin ma ise riiklikku prokuratuuri, et need avaksid uurimise selles asjas, aga kahjuks tol korral midagi konkreetset ei leitudki. Ma väga loodan, et sel korral leitakse,» lausus ta.

Täispikka intervjuud Narva Transi presidendiga, kus on muu hulgas juttu ka sellest, kuidas Narva plaanib toime tulla uuest hooajast kehtima hakkava võõrmängijate piiranguga, milline roll on meeskonna juures Eesti ekskoondislastel Andrei Stepanovil ja Jevgeni Novikovil ning milliseid sihte Burdakov meeskonnale tulevikuks seab, on võimalik lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles