Transi juht: loodan väga, et uurimine toob tulemust

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora ning Narva Trans.
FC Flora ning Narva Trans. Foto: Andres Haabu

Narva Transi jalgpalliklubi looja ja vedaja Nikolai Burdakov ei lase end lahvatanud skandaalidest kuigi palju segada, vähemalt mis puudutab sportlikke eesmärke tulevaks hooajaks.

Transiga seoses on juba aastaid räägitud kihlveopettustest ning novembris sai see skandaal uue mõõtme, kui riigiprokuratuur avaldas, et kahtlustuse on saanud kuus mängijat, vahendab Soccernet.ee.

Aastakümneid Narva jalgpalli vedanud Burdakov on juba teatanud, et uueks hooajaks ootab meeskonda ees suurpuhastus. «Hetkel me vaatame läbi väga põhjalikult ja tõsiselt terve rea mängijaid,» lisas ta koosseisu kohta.

«Kui lõpeb juurdlus ja on olemas selged tõendid, et mingid konkreetsed mängijad osalesid mingites ebaseaduslikes tegevustes, siis me ootame ka karistust. See, et praegu kõik need asjad klubi ümber toimuvad, on halb ja ei too kellelegi midagi head, kaasaarvatud klubile endale,» rääkis ta Soccernetile antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles