Häbilugu: Hollandi jalgpallitäht lõi uusaastapeol oma naist, lahutus tulekul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvie van der Vaart.
Sylvie van der Vaart. Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallitäht Rafael van der Vaart sai vana-aastaõhtul hakkama inetu teoga, kui lõi peokülaliste ees oma modellist naist Sylvie van der Vaarti. Inetu vahejuhtumi järel kinnitasid mõlemad, et nende abielu on purunenud.

Van der Vaart tunnistas ajalehele Bild ausalt, et sai tüli käigus hakkama väga näotu teoga. «See oli minust väga rumal. Olen idioot. Mul on väga kahju. Midagi sellist poleks tohtinud iial juhtuda.»

Sylvie lausus aga, et on abikaasale juba andeks andnud, nentides samas, et nad on lahku läinud. «Kahjuks oleme aastate jooksul teineteisest lahku kasvanud. See toimus aegamööda, ehkki üritasime seda peatada. Kuigi see võib kummaliselt kõlada, armastame ja austame teineteist endiselt,» sõnas ta. Ka jalgpallur lausus, et suhe on läbi. «Mul on väga kahju, et kõik purunes. Süüdi oleme vaid meie ise. Ainult mina ja Sylvie vastutame selle eest, et meie abielu lõhki läks.»

Van der Vaart kolis suvel Inglismaalt Tottenhami meeskonnast Saksa kõrgliigaklubisse Hamburgi suuresti just seetõttu, et Sylvie töötab selles linnas telesaate juhina, kuid ka see käik ei suutnud abielu päästa. 2005. aastal abiellunud paaril on kuueaastane poeg Damian.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles