Newcastle'i tähtründaja on lähedal Chelseaga liitumisele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demba Ba jätkab väravate löömist tõenäoliselt Londoni Chelsea sinises särgis.
Demba Ba jätkab väravate löömist tõenäoliselt Londoni Chelsea sinises särgis. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi sai loa alustada lepinguläbirääkimisi Newcastle Unitedi ründaja Demba Ba'ga.

Chelsea on valmis maksma Senegali koondislase eest Newcastle'ile nõutud väljaostusumma ehk 7 miljonit naela. Ba jääb Newcastle'i teatel kõrvale juba tänasest liigamängust Evertoniga, et Londonis lepingu üksikasju arutada.

Poolteist aastat tagasi West Hamist tasuta Newcastle'isse tulnud 27-aastane Ba demonstreeris seal suurepärast väravalöömiskunsti - 54 liigamänguga on tema arvel 29 tabamust. Sel hooajal on Ba löönud 13 väravat ning jagab parimate väravaküttide tabelis hetkel teist kohta. Senegali koondise eest on ta pidanud 16 kohtumist ja löönud neli väravat.

Chelsea vajab hädasti ründeliini täiendust, sest pärast Daniel Sturridge'i müümist Liverpooli on nende esindusmeeskonna nimekirjas vaid kolm puhast ründajat - ebastabiilsuse käes vaevlev Fernando Torres, Victor Moses ja alles 18-aastane brasiillane Lucas Piazón.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles