Kummaline olukord: keegi ei taha Meistrite liiga võitnud tippmängijat isegi tasuta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wesley Sneijder.
Wesley Sneijder. Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallur Wesley Sneijder on sattunud lõhkise küna ette - vaid kaks ja pool aastat tagasi Milano Interi Euroopa Meistrite liiga võiduni vedanud meest ei taha ükski tippklubi isegi tasuta endale.

Inter on Sneijderi viimase kuu aja jooksul meeskonnast välja jätnud ning mõista andnud, et nad loobuksid temast äärmisel juhul isegi ilma rahata. 2009. aastal 24 miljoni naela eest Milano klubisse saabunud hollandlane on muutunud Interile tülikaks seetõttu, et nõuab jätkuvalt suurt, ligi 200 000 naelani ulatuvat kuupalka. Inter tahab aga tema palka aastas 1,6 miljoni võrra kärpida.

Sneijderi praegune leping lõpeb alles 2015. aastal, kuid 28-aastane mees on sel hooajal pääsenud Interi eest platsile vaid kuues mängus. Seejuures on tema arvel ikkagi kaks väravat ja kolm väravasöötu. 2010. aastal ühe põhitegijana Interi Meistrite liiga võiduni tüürinud Sneijderi on klubi eest nelja hooajaga kokku pidanud 114 mängu, löönud 25 väravat ja andnud 39 väravasöötu.

Mängija agendid on lähenenud nii Londoni Arsenalile kui ka valitsevale Meistrite liiga võitjale Chelseale, kuid kumbki ei soovi sellise palgaga meest endale võtta. Eelmise nädala lõpul ringlesid uudised, nagu oleks Sneijder jõudnud kokkuleppele Tottenham Hotspuriga, kuid hollandlase agent lükkas need kuulujutud ümber. Poolteist aastat tagasi seostati Sneijderit tugevalt Manchester Unitediga, kuid ka siis said takistuseks tema suur palgasoov ja tollal Interi poolt nõutud 40 miljoni naela suurune üleminekutasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles