Chelsea sai koduväljakul tabeli viimaselt meeskonnalt šokk-kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Queens Park Rangersi mängijad (vasakul) rõõmustavad võiduvärava üle, Frank Lampardil on aga mõtteainet.
Queens Park Rangersi mängijad (vasakul) rõõmustavad võiduvärava üle, Frank Lampardil on aga mõtteainet. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigas sai ootamatu kaotuse Londoni Chelsea, jäädes pealinnaklubide põhimõttelises lahingus koduväljakul 0:1 alla Queens Park Rangersile.

Liigatabelis enne tänast viimasel kohal olnud Rangers sai seejuures käimasoleval hooajal 21 mängust alles teise võidu. Kohtumise ainsa värava lõi 78. minutil kurioosumina endine Chelsea mängija Shaun Wright-Phillips, kellele see oli hooaja esimene tabamus.

Chelsea peatreener Rafael Benitez jättis tiheda mängugraafiku tõttu pingile põhimehed Juan Mata ja Eden Hazardi ning ehkki mõlemad sekkusid mängu vahetusest, ei suutnud nad Chelseale punkte päästa. Märkimisväärne on ka, et QPR ei olnud kõrgliigas võõrsil võitu saanud koguni alates 2011. aasta novembrist.

Chelsea jätkab liigatabelis neljandal kohal, kolmandal real olevast Tottenhamist jäädakse maha punktiga, ent samas on Chelseal mäng vähem peetud. QPR on tabelis endiselt viimasel real, kuid 13 punkti on ka eelviimasel kohal oleval Readingil. Liigasse püsima jäämist tagavast 17. kohast ollakse viie punkti kaugusel.

Õhtu teises kohtumises alists Liverpool koduväljakul kindlalt 3:0 Sunderlandi. Uruguai ründaja Luis Suarez andis Raheem Sterlingule esimese tabamuse toonud söödu ning lõi seejärel ise kaks väravat. Hooaja väravatearve 15 peale kasvatanud Suarez kerkis sellega Inglise kõrgliiga väravaküttide tabelis teiseks, üks tabamus rohkem on kirjas Manchester Unitedi ründajal Robin van Persiel. Liverpool on tabelis 8. kohal, Sunderland jätkab 14. real.

Everton sai aga võõrsil 2:1 jagu Newcastle'ist. Papiss Cisse viis küll juba teisel minutil kodumeeskonna juhtima, kuid kaks minutit enne poolajavilet saatis Leighton Baines sihile võimsa karistuslöögi ja 60. minutil lõi hetk varem vahetusest mängu sekkunud Victor Anichebe oma esimese puutega Evertoni võiduvärava. Võiduga kerkis Everton liigatabelis viiendaks, viimasest 12 liigamängust vaid kaks võitu saanud Newcastle on alles 15. tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles