Laskesuusatamine: suur sula ei takista Otepää suursündmuse toimumist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusatamise IBU karikasarja neljas etapp peetakse jaanuaris Otepääl.
Laskesuusatamise IBU karikasarja neljas etapp peetakse jaanuaris Otepääl. Foto: ELSF

Kaks päeva enne laskesuusatamise IBU karika osavõistluse etappi ei ole põhjust kahelda võistluse toimumises Otepääl – võistlus viiakse läbi peaaegu ideaalsetes lumeoludes.

4.-6.jaanuarini toimuvad Otepääl Tehvandi Spordikeskuses rahvusvaheline laskesuusatamise võistlus IBU CUP 4 Biathlon Otepää 2013. Tegemist on tugevuselt teise biathloni võistlussarjaga maailmas World Cupi järel.

«Otepää on taaskord valmis, et viia läbi rahvusvaheline laskesuusatamise suurüritus,» kinnitas Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni president ja võistluse korralduskomitee esimees Aivar Nigol. «Tänu Tehvandi Spordikeskuse rajameistritele ja transpordiküsimustes meile abiks olnud ehitusettevõttele oleme suutnud rajad teha ideaalilähedaseks ning suure lume ja külma ajal lund ka juurde tootnud, seega ei ole ühtki takistust suurvõistluse läbiviimiseks.»

 

Nigol lisab: «Pealtvaatajatele võime kinnitada, et võistlus tuleb suurejooneline ning nädalavahetuse ilmaprognoos lubab Otepääle ideaalset ilma pealtvaatajale - vihmata kerges miinuses lumist vaatepilti. Lisaks on suurvõistlus ka ju kõigile pealtvaatajatele tasuta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles