Portaal: Kevin Korjus oli 2012. aasta suurim pettumus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Gravity Sport Management

Kevin Korjus lõpetas möödunud hooaja vormel-Renault 3.5 sarjas 10. kohal. Eestlane kogus 69 punkti ning tõusis korra ka poodiumile. Motospordimaailmas oodati eestlaselt aga tunduvalt paremaid tulemusi ning portaal paddockscout.com nimetas hooaega kokkuvõtvas artiklis Korjust aasta suurimaks pettumuseks.

«Võib kindlalt öelda, et Korjus oli lõppenud aasta suurim pettumus. Pärast väga head esimest hooaega oodati talt tiitlivõitlusesse sekkumist,» kirjutab portaal. Korjuse hooaeg oli keeruline ning teda segasid pidevad tehnilised probleemid Tech 1 meeskonnas. Hooaja keskel vahetas eestlane vormelit ning püüdis paremaid tulemusi Lotuse roolis. «Arusaadavalt võttis Lotusega harjumine aega, kuid Barcelona etapil näitas Korjus taas oma tuntud headust.»

Hooaja kokkuvõttes anti Korjusele hindeks 5 (maksimum oli 10) ning arvati, et järgmisel hooajal ta enam vormel-Reanault 3.5 sarjas ei sõida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles