Hispaania superstaar lahkub Barcelonast, sihtkohaks ilmselt Inglismaa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Villa väravat tähistamas.
David Villa väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Barcelona ja Hispaania jalgpalliklubi ründeäss David Villa on koduklubist lahkumas ning üheks võimalikuks sihtkohaks võivad olla Briti saared.

Uue peatreeneri Tito Villanova käe all on Villa saanud vähe mänguaega ning ajalehe Marca andmetel on mees teadlik, et tema aeg meeskonnas on möödas. Väidetavalt tahab Villa klubist lahkuda juba jaanauarikuise üleminekuakna ajal, kuid ilmselt peaks potentsiaalne kosilane mehe eest üsna suure raha letti laduma.

Enim on Villat meedias seostatud Liverpooli ja Arsenaliga, kuid läbi on käinud ka Juventuse huvi. Villanova arvates pole Villa täielikult taastanud raske vigastuse eelset vormi. Siiski võib peatreener tahta ründaja jätkamist, sest kui keegi teine peaks vigastada saama, siis oleks hea võtta pingilt Villa kaliibriga ründaja.

Villa liitus Barcelonaga 2010. aastal Valenciast ning on klubi esindanud 96 korral ja löönud 40 väravat. Hispaania koondises debüteeris 31-aastane ründaja 2005. aastal ning ta on kodumaa eest löönud rekordilised 53 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles