Foto: vihane Owen värskendas vutifännide mälu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Oweni auhinnakapp
Michael Oweni auhinnakapp Foto: twitter

Stoke City jalgpalliklubi ründaja Michael Owen pole oma uues koduklubis eriti mänguaega saanud ning osa fänne otsustasid sotsiaalmeedia vahendusel endiselt Inglismaa koondise ründetähelt uurida, miks viimane nii vähe platsile saab.

Omapärane sõnavahetus lõppes sellega, et Owen pildistas oma auhinnakappi ning kirjutas: «Meeldetuletuseks kõigile lühikese mäluga trollidele.»

Owen on sellel hooajal Stoke’i eest väljakule pääsenud vaid neljal korral ning väravani pole jõundud. Oma pika karjääri jooksul on Owen kandnud Liverpooli, Madridi Reali, Newcastle Unitedi ja Manchester Unitedi särki. Viimastel aastatel on meest vavanud pidevad vigastused ning tema etteasted Inglismaa kõrgliigas on olnud väga episoodilised.

Eksponeeritud auhinnakapis on mehel olemas siiski Inglismaa karikas ja meistritiitel. 2001. aastal võitis ta ihaldatud Ballon d’Or-i. Samal aastal võitis ta Liverpooliga ka UEFA karika. Inglismaa liigakarika on mees võitnud kolmel korral. Lisaks on auhinnakapis veel mitmeid individuaalseid auhindasid, millest enamik on saadud 90ndate aastate lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles