Chelseaga liitunud Ba: see oli väga lihtne otsus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demba Ba on alates tänasest Londoni Chelsea mängija.
Demba Ba on alates tänasest Londoni Chelsea mängija. Foto: SCANPIX

Täna hommikul jõudis lõpule Senegali ründetähe Demba Ba üleminek Newcastle Unitedist Londoni Chelseasse. Mees võib oma debüüdi teha juba homme, kui Inglismaa karikasarjas minnakse vastamisi Southamptoniga.

«Kui sain teada, et Meistrite liiga valitsev võitja tahab mind, siis oli otsust väga lihtne teha,» rääkis 27-aastane Ba. «Mäletan meie viimast mängu Chelsea vastu. See oli raske. Nad domineerisid terve kohtumise ning me kaotasime 0:2.»

Bale on ainus tuttav mees Chelsea meeskonnas belglane Eden Hazard, kellega ta kohtus läbi ühe prantslasest sõbra. Lisaks on endine Newcastle’i täht kohtunud ka väravavahtide treeneri Christophe Lollichoniga.

Ba mängis Newcastle’i eest 58 mängu ning lõi kokku 29 väravat. Kodumaad on mees esindanud 16 korral ja tema arvel on neli tabamust. Chelsea pidi Ba eest maksma kõigest 7,5 miljonit naela, sest selline summa oli märgitud mehe lepingus väljaostukluasliks.

Ba sõlmis Chelseaga kolme ja poole aasta pikkuse lepingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles