Viigipuu: hea võistlus, aga kahjuks laskmine ei õnnestunud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Viigipuu sai Otepää IBU karikaetapil 15 km tavadistantsil 17. koha.
Kristel Viigipuu sai Otepää IBU karikaetapil 15 km tavadistantsil 17. koha. Foto: Margus Ansu

Otepääl peetaval laskesuusatamise IBU karikaetapil tegi Kristel Viigipuu 15 km tavadistantsil tubli sõidu, lõpetades 17. kohaga.

«See oli päris hea võistlus, aga kahjuks laskmine ei õnnestunud, trahve tuli natuke palju,» nentis viis möödalasku teinud Viigipuu. «Esimeses tiirus saadud kolm trahviminutit tõmbasid päris nukraks, aga püüdsin järgmistes tiirudes rohkem keskenduda ja see õnnestus. Viimases tiirus tuli pärast kolmandat lasku tuuleiil, jäin ootama ja jalad hakkasid värisema ning kaks viimast läksid mööda.»

Viigipuu tulemus on seda hinnatavam, et 22-aastane Elva piiga jõudis alles eile õhtul Saksamaalt Oberhofist, kus ta neljapäeval MK-etapil teatesõidus osales. «Eile reisisin terve päeva, ärkasin kell kuus hommikul ja õhtul jõudsin siia,» rääkis Viigipuu. «Aga õhtul füsioterapeut aitas lihaseid istumisest järele ja rajal oli enesetunne hea, tundub, et vorm liigub üha paremuse poole.»

Esikoha saanud venelanna Jekaterina Jurjevale kaotas Viigipuu 5.54,6, Jurjeva teenis kaks trahviminutit. Teise eestlannana võistlustules olnud Kadri Lehtla tegi kolm möödalasku ja sai 4. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles