Lessing: olen endas pettunud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing sai Otepääl laskesuusatamise IBU karikaetapil 13. koha.
Roland Lessing sai Otepääl laskesuusatamise IBU karikaetapil 13. koha. Foto: Margus Ansu

Otepääl peetaval laskesuusatamise IBU karikaetapil sai meeste 20 km tavadistantsil Roland Lessing parima eestlasena 13. koha.

Viis trahviminutit kogunud Lessing kaotas ühe möödalasu teinud võistluse võitjale Viktor Vassiljevile 3.35,3. «Möödalaske tuli nii palju. Ise olen liiga kehv, pole võimeline pihta laskma. Lamades pole ma kunagi osanud lasta, püsti vahepeal oskasin, aga nüüd on mõlemad kehvad,» nentis Lessing. «Võistluspettumust ei ole, pigem on pettumus endas, tundub, et vanad hobud tuleb magama panna, öeldakse ju, et äraaetud traavlid pannakse magama. Pean enda sees selle üles leidma, kuidas lasud pihta läheksid.»

Kas see tähendab, et 34-aastane Lessing mõtleb karjääri lõpetamisele? «Ise ei hakka lõpetama, aga vanad hobused pannakse magama,» lausus ta vaid.

Lessingu tänavuse hooaja lasketabavus just kiita ei ole, selles valguses võinuks tänasega isegi rahule jääda, kuid mõistagi ihkab mees enamat. «Viiega pole maailmas midagi teha, pärast võistlust võid minna nööri otsima,» ei näinud ta põhjust rõõmustamiseks.

Lessingu järel sai 14. koha neli trahviminutit teeninud Daniil Steptšenko, seitsmel lasul eksinud Peeter Kirss lõpetas 56. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles