Joel Lindpere uus koduklubi loodab eestlase abil taas suuri tegusid teha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere on kolm viimast hooaega pallinud New York Red Bullsis, kuid nüüd tõmbab ta selga Chicago Fire'i rüü.
Joel Lindpere on kolm viimast hooaega pallinud New York Red Bullsis, kuid nüüd tõmbab ta selga Chicago Fire'i rüü. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislane Joel Lindpere vahetati teatavasti tulevaks hooajaks USA jalgpalliklubi Chicago Fire’i ridadesse.

Lõppenud hooajal lõpetas Chicago idakonverentsi neljanda kohaga, kuid play-off’i avaringis tuli alla vanduda Houston Dynamole. Tuleval hooajal loodetakse eestlase abiga jõuda taas play-off’i, kirjutab SB Nation.

«Joel on mitmekülgne ja usaldusväärne mängija, kes on suutnud ennast juba USA liigas tõestada,» sõnas Fire’i spordidirektor Javier Leon. «Ta annab meie meeskonnale palju juurde ning sihime järgmisel aastal kohta play-off’is.»

SB Nationi hinnangul on Lindpere lisandumisega nüüd Chicagol üks idakonverentsi paremaid keskvälju.

«Lindpere on mängija, kes on siinse jalgpalliga hästi tuttav ja lisaks toob ta meeskonda palju rahvusvahelist kogemust,» sõnas Fire’i peatreener Frank Klopas klubi kodulehele. «Ta on suurepärane mängija, kes teeb väljakul kõvasti tööd. Tal on piisavalt oskusi, et anda otsustav sööt või lüüa värav.»

1997. aastal asutatud klubil on 1998. aastast ette näidata ka MLSi võit. 2000. ja 2003. aastal tuli neil leppida teise kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles