Süda hõivatud: Šarapova uus silmarõõm on 21-aastane tõusev tennisetäht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova
Maria Šarapova Foto: SCANPIX

Mullu kevadel kihluse korvpalluri Sasha Vujaciciga lõpetanud Venemaa tennisekaunitaril Maria Šarapoval on väidetavalt uus silmarõõm ning selleks olevat 21-aastane Bulgaaria tennisist Grigor Dimitrov.

Värskes maailma edetabelis tõusis äsja Brisbane’i turniiri finaalis mänginud ning pärast südi mängu Andy Murray paremust tunnistama pidanud Dimitrov 41. reale, tegemist on tema karjääri seni kõrgeima edetabelikohaga. Dimitrov on tõusev tennisetäht, kellele on antud hüüdnimi Baby Fed, vihjates, et temast võib saada järgmine Roger Federer ehk järgmine tennise superstaar.

25-aastast Šarapovat ja temast neli aastat nooremat Dimitrovi on juba mitu kuud paari pandud, kuid kumbki pole soovinud teemat kommenteerida. Eelmisel kuul nähti neid koos Milanos, kui Šarapova oli seal näidismatši pärast. Vaata pilti!

«Ma ei räägi oma eraelust,» teatas Dimitrov pärast Murrayle kaotamist.

Võimalik, et paar tutvus tänu oma treeneritele, nimelt on mõlemal rootslastest juhendajad – Šarapova treenib Thomas Högstedti käe all ja Dimitrov on novembrist harjutanud Mikael Tillströmi juhendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles