Sise-EMil võib pikemal jooksudistantsidel osaleda vaid Vedehin

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Vedehin.
Nikolai Vedehin. Foto: SCANPIX

1.-3. märtsini Rootsis Göteborgis toimuvatel Euroopa kergejõustiku sisemeistrivõistlustel võib Eestist ainsa pikema distantsi jooksjana osaleda Nikolai Vedehin.

«Ainuke reaalne pretendeerija on ilmselt Nikolai Vedehin. Tema sinna saamine sõltub eelneva sisehooaja tulemustest. Tiidrek Nurme plaanidesse võistlus ei kuulu ja teised pole vajalikul tasemel,» ütles Jooksuportaalile Eesti kergejõustikuliidu kestvusalade alarühma juht Toomas Tarm.

Möödunud aasta 13. juunil jooksis Vedehin 1500 meetris oma hooaja parima tulemuse Moskvas, läbides distantsi ajaga 3.44,05. Sellega asus Vedehin Tiidrek Nurme järel hooaja edetabelis teisel kohal.

Sisetingimustes jooksis ta mullu 18. veebruaril Tartus 3.57,59. Vedehini isiklik rekord pärineb aastast 2009. Ajaga 3.41,83 on ta Eesti kõigi aegade edetabelis Enn Selliku järel kõrgel 4. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles