Katjuša liider on sõlminud teise tiimiga kolmeaastase lepingu?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Maarja Värv
Copy
Joaquim Rodriguez
Joaquim Rodriguez Foto: SCANPIX

Hispaania ajaleht El Pais kirjutab, et Katjuša jalgrattameeskonna liider Joaquim Rodriguez on andnud oma mänedžerile Angel Edole ülesandeks asuda Venemaa tiimiga läbirääkimistesse kehtiva lepingu lõpetamiseks.

Mäletatavasti ei pikendanud Rahvusvaheline Jalgrattaliit (UCI) Katjuša World Touri litsentsi ja asja menetleb praegu Spordi Arbitraažikohus (CAS), vahendab Spordipartner.

El Paisi andmetel pakub üks meeskond Rodriguezile kolmeaastast ja parema palgaga lepingut. Tiimi nime pole välja toodud, kuid asjatundjate hinnangul võib kosilaseks olla BMC, kelle eelarve lubaks hispaanlast värvata ja kelle nimekiri pole veel UCI poolt kehtestatud maksimummäära täis saanud.

BMC pressiesindaja Sean Weide kinnitas, et tiimi esitlus toimub reedel Belgias ja ühtegi Hispaania ratturit nende koosseisus pole. Rodriguezi mänedžer Edo lisas, et enne CASi seisukohta ei võeta vastu ühtegi otsust.

Tagasi üles