Asi kindel – TTÜ peatreener vabastati ametist

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigor Kaibald
Aigor Kaibald Foto: volley.ee

TTÜ spordiklubi juht Heino Lill kinnitas eile õhtul, et koostöö ülikooli võrkpallimeeskonna peatreeneri Aigor Kaibaldiga on poolte kokkuleppel lõpetatud ning kahes järgmises kohtumises istub peatreeneri toolil klubi endine mängija Janis Sirelpuu.

«Neljapäeva hommikul saadame ka vastava pressiteate, kus kirjas, et TTÜ spordiklubi juhatus ja Kaibald katkestavad koostöö. Ühtlasi leppisime kokku, et kumbki pool ei anna asja kohta täiendavaid kommentaare,» rääkis Lill. «Kindlasti on tegemist hea treeneriga, kes jagab sporti ja eriti üldkehalist ettevalmistust. Loodetavasti jääb ta võrkpalli juurde. Kuuldavasti on tal juba ka mõned pakkumised.»

Kaibaldi vallandamine on üks müstilisemaid Eesti sportmängudes. TTÜ meeskond asub Eesti-Läti ühisliigas neljandal kohal ning platsil on näidatud soliidseid esitusi. Pealegi pole mehel väidetavalt paturegistris erilisi märkeid.

Kuluaarides on antud vaid mõista, et meeskonna praegune koosseis võiks mängida veel paremini. Mõned võrkpalli asjatundjad on isegi nentinud, et see võiks olla tänavu esikohameeskonna koosseis.

Alates esmaspäeva õhtust meeskonna treeninguid juhendava Sirelpuu saatus pole aga samuti veel selge. Lille sõnul peetakse läbirääkimisi möödunud aasta lõpus Tartu meeskonna peatreeneri kohalt lahkunud Rainer Vassiljeviga. Huvitaval kombel oli Lill päev varem nimetanud Vassiljevit lapstreeneriks.

«Vassiljevi palkamine sõltub eelkõige läbirääkimistest – siis selgub, kas meil on tema toomiseks piisavalt võimalusi,» rääkis Lill eile õhtul. «Kõigepealt laseme aga Sirelpuul teha nädalavahetuse mängudes treenerina proovitöö.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles