Tuhanded Lechi fännid soovivad Ojamaad oma meeskonnas näha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poznani Lechi poolehidjad
Poznani Lechi poolehidjad Foto: SCANPIX

Jalgpallur Henrik Ojamaa koduklubi Motherwell lükkas küll väidetavalt tagasi Poznani Lechi 170 000 naelsterlingu suuruse pakkumise, kuid Poola klubi fännid avaldavad internetis eestlase ostmiseks jätkuvalt silmapaistvat toetust.

Portaal poznan.sport.pl on lugejate seas korraldanud küsitluse, et välja uurida, keda Lechi poolehoidjad võimalikest liitujatest kõige enam sooviksid meeskonnas näha. Klubiga on seostatud slovakk David Škutkat, Soome noortekoondseid esindanud Petteri Pennaneni, Soome koondist 29 korral esindanud Kasper Hämäläineni, Leedu koondislast Arvydas Novikovast, ungarlast András Dlusztust ja Ojamaad.

Hääletusel on Eesti koondise ründaja saanud teistest konkurentidest peajagu rohkem hääli – enam kui 2500. Škutka poolt on hetkel hääletanud 518 lugejat ja Hämäläinenit tahaks Lechi särgis näha 518 inimest. Ojamaa on kogunud 65 protsenti lugejate häältest.

Kas poolehoidjate toetus viib klubi juhid ka nii kaugele, et Ojamaa eest uus ja kopsakam pakkumine ette valmistatakse, seda näitab tulevik. Fännide toetus on Poola meistriliigas igale klubile ülioluline ning Lech fännid on üle riigi tuntud. Näiteks üleeelmist kodumängu Varssavi Legiaga käis vaatamas 40632 inimest, kellest suur osa kuulub organiseeritud fännirühmitustesse

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles