Koondise seis kehv: Zopp ja Künnap vigastatud, Põldmad ei lasta ülikoolist ära

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Toomas Huik

Nagu mõni nädal tagasi selgus, on Eesti tennisemeeskond sunnitud Davise karikavõistluste II liiga Euro-Aafrika tsooni avaringi kohtumises võõrsil Iirimaaga mängima nõrgendatud koosseisus, sest esireket Jürgen Zopp ei saa seljavigastuse tõttu osaleda.

Koondise treener-kapten Peeter Lamp nimetas 1.-3. veebruarini Iirimaal toimuvaks matšiks Eesti koondisse , Markus Kerneri, Marek Marksoo ja Jaan Kononovi. Neist kaks viimast tulevad Iirimaale USAst, kus nad õpivad sealsetes ülikoolides. Siiski pole koosseis veel lõplik, ülesandmine matšiks toimub 22. jaanuaril, seisab tenniseliidu pressiteates.

Kuid hetkeseisuga ei saa Jaak Põldma Lambi sõnul meeskonda esindada. «Ta küll harjutab endiselt, kuid ülikool ei luba teda selleks ajaks ära,» rääkis Lamp.

Siiski jääb veel võimalus, et Põldma ja praegu vigastuse all kannatav paarismänguspetsialist Mait Künnap saavad mängida. Edetabelinumbrite põhjal peaks kodus esinev Iirimaa olema nüüd kerge soosik, sest nende kolm paremat mängijat asuvad maailma edetabelis esituhandes: James McGee 346., Sam Barry 603. ja Louk Sorensen 856. Eestil on vastu panna Ivanovi 455., Kerneri 1346. ja Põldma 1582. koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles