Kanguri tänaõhtused vastased ähvardavad koduklubi streigiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva Himki mängijad ähvardavad klubi streigiga. Pildil Žoran Planinic (vaskaul) ja James Augustine (nr 5).
Moskva Himki mängijad ähvardavad klubi streigiga. Pildil Žoran Planinic (vaskaul) ja James Augustine (nr 5). Foto: SCANPIX

Moskva oblasti korvpalliklubi Himki mängijad, kes kohtuvad täna õhtul Euroliigas Kristjan Kanguri koduklubi Siena Montepaschiga, ähvardavad maksmata palkade tõttu streikima hakata.

Eurobasketi veebikülje sõnul on Himki meestele võlgu kolme kuu palga ja seetõttu lubavad mängijad, et alates 15. jaanuarist riputatakse ketsid ajutiselt varna.

Ühe tundmatuks jääda sooviva palluri sõnul jäädakse eemale nii treeningutest kui ka mängudest, kui raha kiiresti ei laeku. «Me pole kolm kuud väljateenitud tasu saanud – ühel kuul ei makstud üldse mitte midagi, teinekord vaid osa palgast. Selline olukord ei saa kauem kesta!»

Esimeseks vahelejäävaks Euroliiga mänguks oleks Himkile kohtumine Tel Avivi Maccabiga. «Meile räägitakse kogu aeg, et kõik saab korda ja raha tuleb, aga kolm kuud sama juttu kuulata on liig mis liig. Viimane kui sent olgu pangaarvel, muidu me trenni ja mängule ei tule,» lisas teine oluline mängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles