Realis ja Liverpoolis põrunud Nuri Sahin pöördub tagasi Saksamaale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuri Sahin ei suutnud Liverpoolis põhimeeste sekka murda.
Nuri Sahin ei suutnud Liverpoolis põhimeeste sekka murda. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalliajakirjanduse sõnul pöördub poolkaitsja Nuri Sahin tagasi Saksamaale, liitudes oma endise koduklubi Dortmundi Borussiaga.

24-aastane Türgi koondislane viis Dortmundi 2011. aastal Saksamaa meistritiitlini ja liitus siis Realiga, sõlmides kuueaastase lepingu, kuid ei suutnud seal läbi lüüa. Sahini arvele jäi hooajaga Reali särgis 10 mängu, üks värav ja üks väravasööt.

Käesolevaks hooajaks laenas Real Sahini Inglismaa klubile Liverpool, kuid ka seal jäi türklase mänguaeg napiks. Poole aastaga pääses ta platsile 12 mängus ja lõi kolm väravat. Pärast seda, kui Sahin kurtis avalikult, et teda kasutatakse talle sobimatul positsioonil, kaotas ta ka peatreeneri Brendan Rodgersi soosingu.

Dortmund ei soostunud kuulujutte veel kinnitama, kuid teatas ühtlasi, et täna õhtul toimub erakorraline pressikonverents.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles