Vollekoondises vallandub beebi- ja pulmabuum

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asko Esna elukaaslase Katriiniga.
Asko Esna elukaaslase Katriiniga. Foto: www.volley.ee

Koguni neli võrkpalli rahvusmeeskonna liiget saab suvel isaks või abiellub. Otsa teeb juunis lahti nurgaründaja Eerik Jago, kelle soomlannast elukaaslane Jenni toob ilmale uue kodaniku. Sugu on tulevastele lastevanematele teada, kuid nad ei soostunud seda avaldama.

Jago sõnul beebi sünd tema võrkpalluritegemisi ei mõjuta, kirjutab volley.ee.

«Sügisel oleme valmis reisima,» kinnitas kolm viimast hooaega Itaalias, viimati Serie A1 klubis Pineto Framasilis leiba teeninud mees.

Samal ajal kui Jago valmistub elu üheks tähtsündmuseks, teevad Raimo Pajusalu ja elukaaslane Maarja ettevalmistusi pulmapeaoks. Õrnema soo esindajaga kolm ja pool aastat koos olnud Pajusalu leidis, et just nüüd on õige aeg Maarja tanu alla panna.

«Olen seda meelt, et ühe katuse all elavad inimesed peaksid abielluma. Enne lõikamist tuleb muidugi mitu korda mõõta. Kolm aastat on minu hinnangul igati paras aeg veenduda, et kaks inimest teineteisega sobivad,» rääkis Belgia meeskonna Roeselare Knacki temporündaja Pajusalu, kes ei soovinud laskuda abieluettepaneku nüanssidesse. «Las midagi jääb ka meie teada. Ütlen vaid nii palju, et kõik oli ilus ja tore.»

Meeldivate sündmustega jätkab Tallinna Selveri libero Asko Esna, kes kosib juulis elukaaslase Katriini. 22-aastane Tallinna Selveri pallur on paljudele kogenumatele ametivendadele pere juurdekasvu osas silmad ette teinud, sest mullu oktoobris said Asko ja Katriin poisslapse Jesse vanemateks.

«Pulmamõtted hakkasid peas tiirlema eelmisel aastal sõjaväes olles. Kuna päevakava oli paigas ning ise ei pidanud aja sisustamiseks ajusid ragistama, oli näiteks rivis seistes ja päikest vaadates aega omi mõtteid mõlgutada. Kord nädalavahetusel kodus olles läksime Katriiniga sööma ja seal ma pulmadest juttu tegingi. Kõik käis väga lihtsalt,» meenutas Esna.

Vahest kõige keerulisemas olukorras on diagonaalründaja Argo Meresaar, kelle elukaaslane Evelyn peaks lapse ilmale tooma septembri keskel. Sama kuu 3. kuupäeval algavad aga Türgis Euroopa meistrivõistlused ning võib juhtuda, et 206 cm pikkune pommitaja ei saa sünnituse ajal Evelynile toeks olla.

Kui Jago on valmis ka tuleval hooajal piiri taga võrkpalli mängima, siis Meresaar ise välismaalt klubi ei otsi. «Kui tuleb ahvatlev pakkumine, olen valmis läbi rääkima. Sobiva pakkumise korral jätkan Selveris,» teatas hiljuti Tallinna lähistele korteri soetanud Meresaar.

4. mail Pärnus koguneva ja kuu lõpus algavaks MM-valikturniiriks valmistuma hakkava koondise 21 kandidaadist keegi veel abielus pole, isarõõme naudivad lisaks Esnale veel Ardo Kreek, Keith Pupart, Jaanus Nõmmsalu ning Rait Rikberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles