Madridi Reali toetajad tahavad treeneritoolile Benitezi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Benitez
Rafael Benitez Foto: SCANPIX

Hispaania ajalehe Marca korraldatud hääletuse tulemusel selgus, et Madridi Reali fännid eelistaksid klubi järgmise treenerina näha Rafa Benitezi.

Spekulatsioonid, et Jose Mourinho on hooaja lõpus Madridi Realist lahkumas, võtavad aina suuremat hoogu sisse, sest tema suhted klubi toetajatega on pärast viimast Iker Casillase pingile jätmise saagat jõudnud madalpunkti, millele pole kaasa aidanud Reali katastroofiline hooaja esimene pool, vahendab Soccernet.ee.

Seetõttu räägitakse aktiivselt sellest, kes potentsiaalselt Inglismaale või PSG-sse siirduvat portugallast asendama hakkavad ning Marca palus fännidel avaldada enda eelistused.

Internetihääletuses selgus, et kõige rohkem soovitakse anda võimalus klubi endisele noortetreenerile ja praegusele Chelsea juhendajale Rafa Benitezile.

Benitezile järgnevad Saksamaa peatreener Joachim Löw ning endine Madridi Reali mängija ja praegu Swanseaga tehtava töö eest kiidusõnu koguv Michael Laudrup. Esimese viie sekka mahtusid veel Jürgen Klopp ja Arsene Wenger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles