Video: Arsenali fännid mõnitasid klubist lahkunud Samir Nasrit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali fännid Samir Nasrit enam ei armasta.
Arsenali fännid Samir Nasrit enam ei armasta. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi fännid mõnitasid enne pühapäevast mängu Manchester Cityga prantslast Samir Nasrit, kes siirdus poolteist aastat tagasi just Arsenalist Citysse.

Koos sõprade ja Arsenali ründaja Marouane Chamakhiga mööda tänavat staadionile jalutanud Nasri, kes kannab hetkel punase kaardi tõttu saadud mängukeeldu, langes mitmete Arsenali fännide solvangute ohvriks. Lisaks roppustele karjusid Arsenali fännid poolkaitsjale «reetur».

Marokolane Chamakh, kelle Arsenal äsja laenas teisele Londoni klubile West Ham Unitedile, pöördus lõpuks ise solvajate poole, öeldes: «Pisut lugupidamist võiks ju siiski olla, mis?» Ka solvanguid rahulikult talunud Nasri ärritus viimaks, kui üks poolehoidja üritas tema teele ette seista, ning küsis fännilt: «Mis sul viga on?»

Nasri teenis Arsenali poolehoidjate pahameele ära sellega, kui kritiseeris pärast klubist lahkumist fännide kaasaelamist. «Arsenalil on muidu toredad fännid, aga pärast Highburylt uuele staadionile kolimist pole nad enam nii kirglikud,» sõnas prantslane toona.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles