Hirmuäratavad fotod: lahtine parketiliist läbistas saalijalgpalluri sääre

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall.
Saalijalgpall. Foto: SCANPIX

Jalgpallur Daniel Stensland peab õnne tänama, et pääses Norras peetud saalijalgpallikohtumisest eluga. Kehvasti hooldatud põranda tõttu sai mees nimelt ränga trauma.

23-aastane Stensland, kes on varem mänginud Norra kõrgliigas Bodø/Glimti ridades ja pallib hetkel teises liigas Levangeris, libistas end Trondheimis toimunud Tiller 2 ja KVT meeskondade vahelises mängus löögi blokeerimiseks palli ette, kui tundis jalas tugevat valu. Esmalt arvas Stensland, et on lihase ära tõmmanud, kuid pilku jalale pöörates selgus palju ehmatavam tõde.

«Mu jala seest turritas välja 10-15 sentimeetri pikkune parketiliist. See oli tõtt-öelda üsna kohutav vaatepilt ja mul hakkas sees keerama,» kirjeldas Stensland väljaandele Dagbladet. «Hüüdsin appi, sest valu oli tõesti tugev.»

Kiiresti haiglasse toimetatud Stenslandile tehti operatsioon, mille käigus selgus õnneks, et vigastus peaks täielikult paranema. «Arstid ütlesid, et nad pole varem midagi sellist näinud. Aga lõikus läks hästi, pean küll veel paar päeva haiglas olema, ent saan jalgpalli mängimisega jätkata,» sõnas ta.

Stenslandi sõnul võinuks juhtunul olla palju traagilisemad tagajärjed. «Jalg pole kõige hullem koht, kuhu nii suur pind võib tungida. Oleksin võinud end ka kõhuli libistada ja selle liistu rindu saada. Praegu annab haav end küll pisut tunda, aga ei midagi enamat,» lausus ta.

Vaata pilte Stenslandi jalast siit ja siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles