Autopesija kurdab: Chelsea ründestaar on mulle 50 eurot võlgu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demba Ba (paremal) liitus jaanuaris Londoni Chelseaga ning võttis seejärel endale suure osa varasemalt Fernando Torresele (vasakul) kuulunud mänguajast.
Demba Ba (paremal) liitus jaanuaris Londoni Chelseaga ning võttis seejärel endale suure osa varasemalt Fernando Torresele (vasakul) kuulunud mänguajast. Foto: SCANPIX

Hiljuti Londoni Chelsea jalgpalliklubiga liitunud ründaja Demba Ba lahkus küll oma endisest kodulinnast Newcastle’ist, kuid siiski jäid tal seal mõned lahtised otsad.

Nimelt kurdab Newcastle’is autode pesemisega raha teeniv Lee Donnelly, et Ba on talle viimase pesu eest võlgu 40 naela (50 eurot). Donnelly käib Newcastle Unitedi pallurite autosid pesemas nii nende treeningkeskuses kui ka kodudes ja praegu kuuluvad tema klientide sekka Danny Simpson, Jonas Gutierrez, Cheick Tiote ja Yohan Cabaye.

Ba jäi autopesijale võlgu tema viimase töö eest, kui Donnelly lõi enne jõule läikima tema kuldse Mercedese. «Kõige rohkem on asi põhimõttes. Küsisin tema käest paaril korral seda raha, kuid ta ütles, et tal on vaid 50 naelane rahatäht (62 eurot). Kuna mul ei olnud talle raha tagasi anda, siis ta pistis 50 naela uuesti rahakotti ja sõitis minema,» rääkis Donnelly Evening Chronicle’ile.

Chelseas on ründaja nädalapalgaks umbes 112 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles