Madridi Real on valmis hiigelpalka saava tähtmängija tasuta ära andma

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Kaká liitusid Madridi Realiga 2009. aastal. Kui Ronaldost on saanud seejärel tiimi suurim staar, siis samuti suurte lootustega Madridi tulnud brasiillane on taandnud seal vahetusmängijaks.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Kaká liitusid Madridi Realiga 2009. aastal. Kui Ronaldost on saanud seejärel tiimi suurim staar, siis samuti suurte lootustega Madridi tulnud brasiillane on taandnud seal vahetusmängijaks. Foto: SCANPIX

2009. aastal Madridi Reali jalgpalliklubiga liitunud Kaká pole suutnud Hispaanias väga säravaid esitusi näidata ning nüüd olevat klubi valmis ka tema teenetest loobuma.

Viimati sai brasiillane Hispaania liiga kohtumises Osasuna vastu punase kaardi ja see olevatki olnud klubi jaoks viimane piisk, kirjutab El Economista.

Kuna Kaká on Realis väga ebastabiilselt esinenud, siis on klubi valmis ta isegi tasuta ära andma ja selle peapõhjuseks on mehe hiiglaslik palganumber. Nimelt saab Realis suuremat palka ainult Cristiano Ronaldo ja meeskond ei pea mõistlikuks, et nii suure palganumbriga meest lihtsalt pingil hoida. Endise AC Milani mängumehe aastapalk on koos erinevate boonustega kuni 15 miljonit eurot.

2009. aasta suvel Realiga liitunud brasiillane on seejärel pidanud La Ligas 73 kohtumist ja löönud 20 väravat. Samuti 2009. aasta suvel klubiga liitunud Cristiano Ronaldol on samas La Ligas ette näidata 119 mängu ja 128 väravat.

2007. aastal maailma parimaks mängijaks valitud Kaká eest maksis Real 65 miljonit eurot ning tegemist on läbi aegade suuruselt neljanda üleminekuga. Ronaldo eest maksti mäletatavasti 96 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles